Bloguri

Enumerarea peroanelor la filiala Centru

Noi schimbări la filiala Centru a întreprinderii, au fost enumerate peroanele de sosireși/plecare. Încurând aceeași procedură se vaefectuași la filiala gării Sud-Est.

Mesajul de felicitare!

Cu prilejul zilei profesionale a lucrătorilor din ramura transportului şi infrastructurii drumurilor, țin să Vă transmit sincere felicitări și recunoștință pentru toată dedicația și perseverența depusă zi de zi la locurile de muncă. Voi, operatorii, dispecerii, controlorii, șoferii de rute, microbuze, drumarii, angajații ANTA, agenții economici, funcționarii publicii din…

Renovarea peronului de la Florești

Vreau să mă împărtășesc cu voi, stimați călători. La filiala noastră din or. Florești în curând va fi dat în exploatare, după renovare, peronul de plecare. Au fost efectuate deja lucrările de asfaltare, urmează aplicarea marcajului și schimbarea băncilor.

Astfel de lucrări vor fi efectuate la mai multe filiale.

Fiți cu…

O nouă vestimentație de serviciu

Sunt bucuros să Vă anunț, începând cu săptămâna curentă întregul nostru colectiv GSA, a fost dotat cu noua uniformă de serviciu.

Ne-am pus scopul să fim mult mai uniți prin această procedură, mult mai vezibili pentru călători și să ieșim la un alt nivel de activitate.

Vă ofer să urmăriți micul…