Astazi, 09 Decembrie, vineri
Angajaţii Întreprinderii de Stat „Gări şi Staţii Auto” au fost echipaţi cu ţinute noi

04.10.2018

Noutati

publicat de

Angajaţii Întreprinderii de Stat „Gări şi Staţii Auto” au fost echipaţi cu ţinute noi. Pentru unii muncitori a fost cumpărată şi încălţăminte. Inspectorii de securitate şi controlorii de bilete au primit mijloace de operare mobilă. În total s-au cheltuit aproximativ 185 mii de lei. Salariaţii sunt încântaţi de noua uniformă şi spun că o poartă cu mândrie. Acestea au fost apreciate şi de către călători.

Uniforma constă dintr-o bluză albă, o jachetă de culoare albastră, fustă sau pantaloni negri şi o eșarfă. Setul costă 340 de lei şi este oferit gratis tuturor angajaţilor.

„Am încercat să evidenţiem angajaţii noştri. Culoarea transportului este culoarea albastră şi noi am încercat să corespundem culorii ramurii pe care o administrăm”, a spus directorul ÎS „Gările şi Staţiile Auto”, Sergiu popovici.

De uniforme au beneficiat angajaţii celor 30 de gări auto din ţară. În total, au fost cheltuite aproximativ 185 mii de lei.

Link video:  http://www.canal2.md/news/angajatii-intreprinderii-de-stat-gari-si-statii-auto-au-fost-echipati-cu-tinute-noi_93226.html